EMMA'S KEUKENTJE

EMMA'S KEUKENTJE Alles vers in eigen keuken gemaakt!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1235 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Emma's Keukentje. Meer weten? Ontdek meer

2 jul 2022 om 19:35 2 uur gewacht op mijn bestelling
2 jul 2022 om 18:21 Heel smerig oud eten, wordt koud bezorgd. Grote bestelling gedaan, kon zo de prullenbak in. Tjaumin smerig oud, kleine porties, kip barbecue amper kip en koud. Roti, heel weinig aardappelen en de jus was waterig en alles koud!!! Bespaar je geld aub
22 jun 2022 om 22:12 Eten was heerlijk en op tijd. De kok belde nog persoonlijk om te vragen of ik de garnalen zoet of heet wou erg aardig.
16 jun 2022 om 21:42 Heerlijk eten de slechte reviews op internet kloppen niet eten was er binnen een half uur En was heerlijk all het eten was goed warm en was top
15 jun 2022 om 20:53 Was super. Alles goed geregeld.
4 jun 2022 om 21:28 On time and the food still warm...topper !!!
29 mei 2022 om 22:09 Heerlijk gegeten!
28 mei 2022 om 17:08 Eten was ok, beetje koud al tegen de tijd dat het aankwam , bezorgtijden was 2,45 minuten.. hoewel dit wel was aangegeven nadat de bestelling geplaatst was , had ik dit van te voren geweten had ik niet besteld
26 mei 2022 om 20:26 Eten was niet meer warm. Gaven aan binnen 45 minuten te bezorgen. Dat werd 2 uur en 10 minuten. Ook niet alles gekregen wat we besteld hadden. Kip was oké. Kousenband zat een vreemde bijsmaak aan.
21 mei 2022 om 23:03 Heerlijke spareribs met patat gegeten!
10 mei 2022 om 0:24 Bezorging duurde heel lang, terwijl er 33 min werd geschat. Ook was er niet wat ik besteld had kreeg iets anders
30 apr 2022 om 8:37 Jammer dat de bezorgtijd zolang duurde. Gelukkig maakte het eten veel goed.. Het was heerlijk.