EMMA'S KEUKENTJE

EMMA'S KEUKENTJE Alles vers in eigen keuken gemaakt!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 674 beoordelingen
21 aug 2019 om 13:04 Het eten was heerlijk, vooral de saus bij de biefstuk. Pikant! De porties zijn ook goed. Bezorgtijd was helaas wel aan de lange kant, circa iets langer dan een uur gewacht op het eten.
20 aug 2019 om 20:32 17:55u besteld, bestelling zou over 65min arriveren, Bestelling is 20:30u gearriveerd. Veeeel langer dan 90min geduurd dus. Ik zie dat ik de zoveelste ben met dezelfde klacht! Ik zou zeggen doen jullie wat hiermee of stop ermee! Jammer hoor
13 aug 2019 om 20:37 Eten was niet wat we besteld hadden, hele kip was brokken kip met meer bot dan kip, broodje showarma zit ik nog op te wachten, en kruidenboter stokbrood met mayonaise gatver, 2 roti kipfilet besteld 1 was kippenboutjes en de kipfilet leek wel de restjes
10 aug 2019 om 16:57 Top broodjes en vriendelijke bezorger!
9 aug 2019 om 19:33 Bijna 2 uur op eten moeten wachten. Dan bestel je om 17.11 en zijn de bara's al op. Kip erg lekker. Het knoflook broodje is gewoon een pistoletje met kruidenboter voor 2 euro! Nee ik zal niet snel hier meer bestellen
6 aug 2019 om 20:05 Het eten was heerlijk zoals altijd! Nog lekker warm!
2 aug 2019 om 20:10 eten is altijd lekker, maar heb wel vaker 2 uur moeten wachten op mijn eten. Dit keer eindelijk eens op tijd bezorgd .
2 aug 2019 om 16:59 Duurde erg lang, ik bestelde lam, dat bleek op te zijn en ook de kip was op. Het was opzich wel lekker, maar wel veel te vet wat mij betreft, het vlees dreef in vet.
31 jul 2019 om 10:05 De bezorging duurde veel langer dan de aangegeven 70 minuten. Ik belde waar het bleef kreeg ik een zeer onbeschofte dame aan de telefoon die aan iemand anders aangaf, " ZE zegt dat het lang duurt", er werd gezegd dat de bezorger onderweg was. Et
29 jul 2019 om 16:48 Eten was precies op tijd bezorgd, was heel goed verzorgd, was ook heel lekker, echt waar naar geld. Ben een heel tevreden klant van Emma,s keukentje. Eindelijk een echte lekkere Surinaamse keuken gevonden!!
28 jul 2019 om 15:06 Heel erg lekker zo als tijd en top kwaliteit goed service nog bedankt
26 jul 2019 om 22:15 wahed