EMMA'S KEUKENTJE

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 1348 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Emma's Keukentje. Meer weten? Ontdek meer

29 jan 2023 om 22:06 2uur moeten wachten, treurig, beperkte hoeveelheid groente
29 jan 2023 om 21:31 We hebben 3uur en 4 minuten gewacht. Meerdere keren gebeld en meerdere keren te horen gekregen dat de bezorgen over een paar minuten de deur uit ging. Later bleek de telefoon uitgezet, onbereikbaar. NOOIT MEER!!
29 jan 2023 om 20:36 Eerst ruim 2 uur op me eten gewacht. De bami was droog en niet te eten erg jammer. Kip was wel lekker. Maar voor de tijd wat ik heb moeten wachten en dan ook nog de helft niet lekker. Ik bestel er niet meer.
29 jan 2023 om 19:04 Lang gewacht de soep was al voor de helft uit de bakken en deze was ook niet meer warm. De cassave bij de telo was te doorgebroken met zwarte stukken erbij. Laatste keer geweest.
29 jan 2023 om 18:09 2 uur lang gewacht op mijn bestelling.. eten was koud en in de roti rol met kip zaten er meer aardappelen in dan kip stukjes..
29 jan 2023 om 15:23 Voor verandering dit restaurant een x geprobeerd. Geen aanrader. Voor Surin. eten is elk ander rest. in Purmerend beter. Bijna 2uur moeten wachten en kwaliteit (niet alles op voorraad) was wachten niet waard. Folie in rol, alles koud en smakeloos.
28 jan 2023 om 23:08 Vandaag een tegenvaller.......pindasoep waterig en weinig smaak en voor de roti gold hetzelfde, erg teleurstellend. Bezorger erg vriendelijk en bood excuses aan voor het lange wachten ( 45min.)
28 jan 2023 om 21:36 Voor de zoveelste keer was het eten koud, slecht verpakt, en klef. En dan ook nog langers als 90 min moeten wachten terwijl de bezorging bevestig werd met 30 min. Laatste keer voor mij.
27 jan 2023 om 20:58 Eten was goed op smaak. Zo hoort Surinaams eten te zijn. Ook goede service en bezorging. Door de drukte netjes gebeld dat het eten wat later zou komen. 5/5
27 jan 2023 om 7:44 Heerlijk gegeten, goed belegde broodjes en wedges lekker krokant, een aanrader.
27 jan 2023 om 0:10 Ruim 2 uur na de bestelling ontvingen we koude/lauwe slappe patat en kipsate,geen 8 (zoals besteld) maar 5( omdat er ruim een half uur na het bestellen werd gebeld dat er nog maar 5 porties sate waren. Die vervangen werden door kleine kiploempia's
26 jan 2023 om 8:09 Zeer lang moeten wachten op de bestelling 17:20 besteld voor levering 18:45. Levering was pas 19:50uur.